Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Експлуатація та ремонт ДВЗ, застосування палив та охолоджуючих рідин» - Гогоренко Олексій Анатолійович; Тимошевський Борис Георгійович (My University, 2026)
Наведені основні відомості та методику виконання лабораторних робіт з дисципліни «Експлуатація та ремонт ДВЗ, застосування палив та охолоджуючих рідин». Тематика лабораторних робіт пов’язана з вивченням конструкцій чотиритактних суднових дизельних двигунів, основних систем, які їх обслуговують, з використанням діючих лабораторних стендів з двигунами 6ЧН 25/34 і 6ЧН 12/14. Також передбачено виконання лабораторних робіт щодо запуску, обслуговування під час експлуатації та зупинки дизеля 6ЧН 12/14 і перевірки та регулювання фаз газорозподілу цього двигуна. Викладено алгоритм виконання лабораторних робіт, обробки результатів та складання звіту. Призначено для здобувачів освіти денної і заочної форм навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.
Гогоренко, О. А. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Експлуатація та ремонт ДВЗ, застосування палив та охолоджуючих рідин» / О. А. Гогоренко, Б. Г. Тимошевський. – Миколаїв : НУК, 2026. – 51 с.
Keywords: експлуатація та ремонт ДВЗ