Методичні рекомендації з англійської мови для студентів магістратури заочної форми навчання спеціальності «Олімпійський та професійний спорт» : у 2 ч. Ч. І. Лексика та читання - Смуглякова Марина Костянтинівна (My University, 2024)
Уміщено необхідну інформацію, поради та приклади (з коментарями та відповідями) виконання контрольних завдань на перевірку навичок читання та знання професійної термінології, які можуть бути корисні студентам-магістрам заочного відділення спеціальності «Олімпійський та професійний спорт» при виконанні контрольних робіт та самостійної підготовки до заліку/іспиту. Призначено для здобувачів вищої освіти.
Смуглякова, М. К. Методичні рекомендації з англійської мови для студентів магістратури заочної форми навчання спеціальності «Олімпійський та професійний спорт» : у 2 ч. Ч. І. Лексика та читання / М. К. Смуглякова. – Миколаїв : НУК, 2024. – 41 с.