Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни «Фізичне виховання» (дистанційна форма навчання) - Смірнова Ірина Миколаївна (My University, 2025)
Методичні вказівки до практичних занять з навчальної дисципліни «Фізичне виховання» (дистанційна форма навчання) включають в себе теоретичні відомості про основи здорового способу життя, набір практичних загальнорозвивальних вправ, відомості про самоконтроль під час самостійних занять фізичними вправами, види самостійних занять фізичними вправами та пам’ятку для студентів на заняттях з фізичного виховання. У вказівках особливе місце займають питання самоконтролю під час самостійних занять фізичними вправами, наводиться приклад щоденника самоконтролю, детально описуються правила проведення самостійних занять фізичними вправами, а також подається пам’ятка для студентів на заняттях з фізичного виховання. Призначено для викладачів фізичного виховання закладів вищої, професійної та середньої освіти і здобувачів вищої освіти дистанційної форми навчання тих спеціальностей, у навчальних планах яких є дисципліна «Фізичне виховання».
Смірнова, І. М. Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни «Фізичне виховання» (дистанційна форма навчання). – Миколаїв : НУК, 2025. – 59 с.