Дослідження результативності наукової та науково-методичної діяльності національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова у сфері суднобудування та суміжних галузях - Костирко, Т. М.; Бондар, І. В.; Корольова, Т. Д.; Жигалкіна, М. С. (My University, 2018)
Об'єктом даного дослідження є публікаційна активність науково-педагогічних працівників (НПП) НУК. Джерелом даних, використаних у дослідженні, є авторитетні наукометричні бази даних (БД) Scopus і Web of Science Core Collection (WoS) за період з 2013 по 2017 рр. станом на 01.04.2018 р. Мета дослідження: відстежити динаміку публікаційної активності та результативності наукової діяльності НПП університету за період 2013-2017 рр.
Дослідження результативності наукової та науково-методичної діяльності національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова у сфері суднобудування та суміжних галузях / Т. М. Костирко, І. В. Бондар, Т. Д. Корольова, М. С. Жигалкіна // Матеріали IX Міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2018. – С. 455–457.
Keywords: бібліометрія; показники публікаційної активності; наукометричний аналіз; наукометричні бази даних