Термоакустичний двигун - Коробко, Володимир Владиславович; Рижков, Сергій Сергійович; Трушляков, Євгеній Іванович; Коробко, Олексій Володимирович; Бобошко, Віктор Олександрович; Московко, Олексій Олексійович (My University, 2015)
Термоакустичний двигун містить резонатор, в порожнині якого розташовані теплообмінники – нагрівач, регенератор (стек) та охолоджувач. Оснащений додатковим нагрівачем, який діє тільки до моменту старту ТАД. Корисна модель належить до теплових двигунів, зокрема до двигунів з зовнішнім підводом тепла, і може бути використаний як привод для термоакустичних теплових насосів та рефрижераторів, генераторів електричної енергії та інше.
Пат. 97735 Україна. Термоакустичний двигун / В. В. Коробко, С. С. Рижков, Є. І. Трушляков, О. В. Коробко, В. О. Бобошко, О. О. Московко (Україна). – Заявл. 16.09.2013 ; опубл. 10.04.2015, Бюл. № 7.
Keywords: термоакустичний двигун; патент