Психологічна підготовка суддів з баскетболу - Кулік Ія Русланівна; Kulik Iia (НУК, 2024)
Кулік І. Р. Психологічна підготовка суддів з баскетболу. Кваліфікаційна робота зі спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» освітньої програми «Олімпійський та професійний спорт». Миколаїв, НУК ім. адм. Макарова, 2024. 58 сторінок. У магістерській роботі проаналізовано науково-методичну літературу з психологічної підготовки суддів у баскетболі. Визначено основні психологічні вимоги до суддів у баскетболі. Розроблено опитування для визначення рівня психологічного стану баскетбольних суддів. Розроблено комплекс вправ для покращення психологічного стану та доведено ефективність розробленого комплексу вправ.
Psychological training of referees in basketball
Кулік, І. Р. Психологічна підготовка суддів з баскетболу = Psychological training of referees in basketball : магістерська робота ; спец. 017 ''Фізична культура і спорт'' / І. Р. Кулік ; наук. кер. І. Б. Марцінковський. – Миколаїв : НУК, 2024. – 58 с.
Keywords: баскетбол; суддівська робота; психологічна підготовка; 017 ''Фізична культура і спорт''; basketball; refereeing; psychological preparation