Intelligent Polymetric Systems Industrial Applications - Жуков Ю. Д.; Зівенко О. В. (My University, 2020)
Представлено останні розробки теоретичних основ поліметричних сенсорних систем (PSS) та їх інтеграцію з інтелектуальною промисловою робототехнікою та системами керування. Описано нові результати розвитку аксіоматичної теорії поліметричних вимірювань. Введення концепції гіперсигналів третього роду дозволило авторам розробити новий набір наслідків аксіоми цієї теорії. Проаналізовано вплив цих теоретичних розробок на подальшу диверсифікацію застосування PSS в інформаційних технологіях та вбудованих смарт-системах у різних галузях промисловості.
Промислове застосування інтелектуальних поліметричних систем
Keywords: Polymetric sensory system; smart embedded system; axiomatic theory; hyper signal