Розробка програмного забезпечення шкільної бібліотеки Кир'яківського ліцею з початковою школою та гімназією - Хлистов А. О. (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота присвячена вирішенню практичної задачі інженерії програмного забезпечення, що характеризується комплексністю та невизначеністю умов, а саме розробці програмного забезпечення шкільної бібліотеки Кир'яківського ліцею з початковою школою та гімназією. У кваліфікаційній роботі проведено аналіз практичної задачі інженерії програмного забезпечення з розробки вказаного програмного забезпечення, розглянуто існуючі аналогічні програмні продукти, сформульовано постановку задачі на розробку програмного шкільної бібліотеки Кир'яківського ліцею з початковою школою та гімназією. Представлено проєкт програмного забезпечення шкільної бібліотеки Кир'яківського ліцею з початковою школою та гімназією, результати розробки програмного забезпечення та розділ з охорони праці. Кваліфікаційна робота викладена на 84 сторінках друкованого тексту, містить 15 рисунків, 15 таблиць, список використаних джерел з 18 найменувань та 5 додатків.
Хлистов, А. О. Розробка програмного забезпечення шкільної бібліотеки Кир'яківського ліцею з початковою школою та гімназією : бакалаврська робота ; спец. 121 "Інженерія програмного забезпечення" / А. О. Хлистов ; наук. кер. Л. М. Макарова. – Миколаїв : НУК, 2025. – 85 с.
Keywords: розробка програмного забезпечення; автоматизація шкільної бібліотеки; проєкт програмного забезпечення; Java; MySQL; 121 "Інженерія програмного забезпечення"