Результати обробки статистичних даних щодо науково-дослідних суден - Бондаренко, О. В.; Московко, О. С. (My University, 2016)
Проаналізовано статистичні дані щодо науково-дослідних суден. Отримано залежності для визначення головних розмірів та загальної площі наукових лабораторій.
Бондаренко, О. В. Результати обробки статистичних даних щодо науково-дослідних суден О. В. Бондаренко, О. С. Московко // Вісн. НУК. – Миколаїв, 2013. – № 4. – Режим доступу : http://evn.nuos.edu.ua/article/view/28192/25130
Keywords: статистичні дані; науково-дослідне судно; архітектурно-конструктивний тип; проектні характеристики