Інтеграція конкурсів з дизайну в навчальний процес - Данильченко Н. В.; Гавловська Д.; Danylchenko N.; Havlovska D. (Іліон, 2024)
Обґрунтована важливість проведення творчих конкурсів для студентів-дизайнерів. На прикладі конкурсів, проведених кафедрою дизайну в останні роки, показано зацікавленість студентів в подібних заходах, їх мотивація та результати участі.
Integration of design competitions into the educational process
Данильченко, Н. В. Інтеграція конкурсів з дизайну в навчальний процес = Integration of design competitions into the educational process / Н. В. Данильченко, Д. Гавловська // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : Іліон, 2024. – Вип. 17. – С. 14–15.
Keywords: навички; творчість; конкурс; дизайн; студенти; Гуманітарний інститут; НУК; skills; creativity; competition; design; students; Humanitarian Institute; NUK