Шляхи підвищення ефективності фінансово-господарської діяльності торговельного підприємства - Коноваленко, Діана; Konovalenko, Diana (My University, 2020)
Магістерська робота присвячена розробці варіантів рішень щодо підвищення ефективності фінансово-господарської діяльності торговельного підприємства за рахунок прискорення оборотності дебіторської заборгованості, удосконалення системи управління кредиторською заборгованістю та проведення реконструкції складських приміщень з метою покращення якості послуг зберігання товарів, залучення нових орендарів та отримання додаткового прибутку.
Ways to increase the efficiency of financial and economic activities of a commercial enterprise
Коноваленко, Д. О. Шляхи підвищення ефективності фінансово-господарської діяльності торговельного підприємства = Ways to increase the efficiency of financial and economic activities of a commercial enterprise : робота на здобуття рівня магістра ; спец. 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" / Д. О. Коноваленко; наук. кер. О. Е. Ломоносова. – Херсон : ХФ НУК, 2020. – 114 с.
Keywords: торговельне підприємство; дебіторська заборгованість; факторинг; кредиторська заборгованість; складське господарство; спеціальність : 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"; trade enterprise; receivables; factoring; accounts payable; warehousing