Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Основи метрології та електричні вимірювання» - Авдєєва Олена Андріївна; Александровський Станіслав Юрійович; Бандура Сергій Іванович; Костюченко Віталій Іванович; Новогрецький Сергій Миколайович (My University, 2024)
Наведено вказівки до виконання лабораторних робіт, а саме: короткі теоретичні відомості, програми лабораторних досліджень, розрахункові формули, принципові схеми лабораторних установок та їх описи, методика обробки експериментальних даних, рекомендована література та контрольні питання для самоконтролю. Рекомендовано для вивчення та набуття практичних навичок використання технічних засобів вимірювання, методів та оцінки точності вимірювання різних параметрів електричних ланцюгів. Призначено для студентів Навчально-наукового інституту автоматики та електротехніки НУК імені адмірала Макарова.
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Основи метрології та електричні вимірювання» / О. А. Авдєєва, С. Ю. Александровський, І. С. Бандура, В. І. Костюченко, С. М. Новогрецький. – Миколаїв : НУК, 2024. – 80 с.