Україна і світ - Бобіна, Олег Валерійович (My University, 2007)
Методичні вказівки подають узагальнюючу інформацію про місце України в системі міжнародних зв'язків. Методичні вказівки містять методичні матеріали які дають змогу перевірити засвоєну інформацію, поглибити свої знання з означених тем. Тексти лекцій і методичні поради дозволяють студентам, за мінімальних вимог викладача, самостійно засвоїти тему. Основний зміст посібника: становлення і розвиток дипломатичних відносин української держави, вплив інших держав на процеси державотворення та соціально-економічна активність українців в світі. Методичні вказівки рекомендуються для студентів технічних вищих навчальних закладів всіх форм навчання.
Бобіна, О. В. Україна і світ : метод. вказівки / О. В. Бобіна. - Миколаїв : НУК, 2007. - 36 с.
Keywords: методичні вказівки; соціально-гуманітарні дисципліни; історія України; міжнародні відносини; українська діаспора; державотворення