Критерії, показники і рівні сформованості готовності майбутніх інженерів-судномеханіків до міжкультурної комунікації - Сотер, Марія; Soter, M.; Сотер, М. В. (My University, 2017)
У статті представлено критерії, показники і рівні сформованості готовності майбутніх інженерів-судномеханіків до міжкультурної комунікації Виокремлено мотиваційно-ціннісний, когнітивний і комунікативно-діяльнісний критерії готовності до міжкультурної комунікації. Визначено, що критерії сформованості є стандартними характеристиками, які дозволяють достовірно оцінити рівень готовності майбутніх інженерів-судномеханіків до міжкультурної комунікації; варіації вираження тих чи іншихпоказників дозволяють схарактеризувати рівень сформованості готовності студентів до міжкультурної комунікації
Сотер, М. В. Критерії, показники і рівні сформованості готовності майбутніх інженерів-судномеханіків до міжкультурної комунікації = Criteria, indicators and levels of future marine mechanics’ preparedness for intercultural communication / М. В. Сотер // Науковий вісник МНУ ім. В. О. Сухомлинського. Педагогічні науки. – 2017. – № 4 (59). – С. 494–499. – Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvmdup_2017_4_95.
Keywords: критерій; мотиваційно-ціннісний критерій; когнітивний критерій; комунікативно-діяльнісний критерій; показник; рівень; a motivation-value criterion; a cognitive criterion; a communicative-pragmatic criterion; an indicator; a level; критерий; мотивационно-ценностный критерий; когнитивный критерий; коммуникативно-деятельностный критерий; показатель; уровень