Масова культура і література як історико-теоретична проблема - Данильчук, О. М.; Danilchuk, О. M. (My University, 2010)
У статті підіймаються проблеми масової культури, у даному випадку в літературі: питання відноситься до термінології понять під час його виникнення та інше
Данильчук, О. М. Масова культура і література як історико-теоретична проблема / О. М. Данильчук // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2010. – Вип. 3. – С. 56–57.
Keywords: масова культура; популярна культура; кич; mass cultural; kitch; popular cultural