Вплив деяких факторів на частоти власних коливань загальної вібрації корпусу малих спеціальних суден - Соков Валерій Миколайович; Sokov Valeriy Nikolaevich (My University, 2019)
Проаналізовано вплив деяких факторів, таких, як врахування зсуву, повороту поперечних перерізів на частоти вільних поперечних згинальних коливань у вертикальній площині загальної вібрації корпусу малих суден при представлені судна як непризматичної балки; проаналізовано вплив коефіцієнтів форми поперечного перерізу при зсуві на власні частоти загальної вібрації.
Influence of some factors on frequencies of free oscillations of common vibration of ship hull of small special ships
Соков, В. М. Вплив деяких факторів на частоти власних коливань загальної вібрації корпусу малих спеціальних суден = Influence of some factors on frequencies of free oscillations of common vibration of ship hull of small special ships / В. М. Соков // Матеріали всеукр. наук.-техн. конф. з міжнар. участю "Сучасні технології проектування, побудови, експлуатації і ремонту суден, морських технічних засобів і інженерних споруд". – Миколаїв : НУК, 2019. – С. 136–140.