Розвиток фізичних здібностей юних футболістів на етапі початкової підготовки засобами рухливих ігор - Лелека Віталій Миколайович; Гутник Костянтин (My University, 2024)
У тезах визначено основні завдання підготовки юних футболістів. Заняття футболом при правильній організації навчально-тренувального процесу є могутнім засобом розвитку фізичних якостей та здібностей дитини, які формують загальну та спеціальну фізичну підготовленість та працездатність юних футболістів.
Розвиток фізичних здібностей юних футболістів на етапі початкової підготовки засобами рухливих ігор / В.М. Лелека, К. Гутник // Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи. Подолання кризових ситуацій у науці та освіті. - 2024. - Т.17. - С. 91-93.
Keywords: Фізичне виховання; Рухливі ігри