Метрологічне супроводження технічного обслуговування та ремонту військової техніки - Лощиц Владислав Анатолійович (My University, 2025)
Лощиц В.А. «Метрологічне супроводження технічного обслуговування та ремонту військової техніки». Кваліфікаційна робота зі спеціальності 175 «Інформаційно-вимірювальні технології», освітньої програми «Вимірювально-інформаційні системи». Миколаїв: НУК ім. адм. Макарова. 2025 рік. 104 сторінок. Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню застосування прецизійних вимірювальних приладів під час обслуговування озброєння та військової техніки виїзною метрологічною ремонтно-відновлювальною групою в умовах проведення операції Об’єднаних сил. У першому розділі виконано аналіз призначення, принципів дії та сфер застосування прецизійних вимірювальних приладів, що використовуються у складі виїзних метрологічних груп. У другому розділі розглянуто принципи побудови та роботи прецизійних вимірювальних приладів, а також методику оцінювання їхніх похибок силами обслуги виїзної метрологічної групи. У третьому розділі наведено результати експериментального дослідження прецизійного вимірювального приладу, запропонованого для використання під час виконання завдань метрологічного забезпечення в польових умовах операції Об’єднаних сил.
Metrological support for maintenance and repair of military equipment
Лощиц, В. А. Метрологічне супроводження технічного обслуговування та ремонту військової техніки = Metrological support for maintenance and repair of military equipment : магістерська робота : спец. 175 "Інформаційно-вимірювальні технології" / В. А. Лощиц ; наук. кер. Г. Ю. Гайдай. – Миколаїв : НУК, 2025. – 104 с.
Keywords: прецизійні вимірювальні прилади; похибки відтворення нормованого спектра; частотно-імпульсна модуляція; 175 "Інформаційно-вимірювальні технології"; precision measuring instruments; reproduction errors of the normalized spectrum; frequency-pulse modulation