Розроблення інформаційної системи для закріплення англійської мови - Мозжухін Данііл Андрійович; Mozzhukhin Daniil (My University, 2025)
Тема кваліфікаційної роботи: «Розроблення інформаційної системи для закріплення англійської мови». Актуальність теми зумовлена зростаючою потребою у ефективних цифрових засобах для вивчення англійської мови. У сучасному суспільстві володіння англійською мовою є важливою складовою професійного та особистого розвитку. Особливу роль відіграє граматика, яка часто недостатньо опрацьовується у популярних навчальних застосунках. Тому існує потреба у розробці інструментів, які дозволяють цілеспрямовано тренувати граматичні навички, з урахуванням рівня користувача. Метою кваліфікаційної роботи є створення інформаційної системи — телеграм-бота, що дозволяє користувачам закріплювати знання з англійської граматики у зручній, інтерактивній формі. Система передбачає використання індивідуальних налаштувань, повторення за темами. Особливу увагу приділено автоматизації перевірки відповідей, збору статистики та формуванню персоналізованих вправ. Результатом роботи є розроблений телеграм-бот з інтуїтивним інтерфейсом, системою обліку прогресу, підтримкою граматичних тем та можливістю інтеграції платних функцій. Програмний продукт призначений для самостійного використання учнями, студентами та усіма, хто бажає покращити знання англійської мови. Він також може бути корисним викладачам як допоміжний засіб під час навчального процесу. Дипломний проєкт має обсяг 77 сторінок, складається із 4 розділів, містить 31 рисунків, 4 таблиць, 24 джерела інформації.
Development of an information system for consolidating the English language
Мозжухін, Д. А. Розроблення інформаційної системи для закріплення англійської мови = Development of an information system for consolidating the English language : бакалаврська робота ; спец. 122 "Комп'ютерні науки" / Д. А. Мозжухін ; наук. кер. А. Ю. Павленко. – Миколаїв : НУК, 2025. – 77 с.
Keywords: чат-бот; англійська мова; граматика; навчання; інтерактив; вправи; інформаційна система; 122 "Комп'ютерні науки"; chatbot; English; grammar; learning; interactive; exercises; information system