Оцінювання силових якостей та якостей витривалості в багаторічній підготовці весляра-академіста - Мігель, Л. Й.; Migel, L. I.; Мігель, О. А.; Migel, O. A.; Смірнова, І. М.; Smirnova, I. M. (My University, 2010)
Одним з проблемних питань в спортивній діяльності є керування тренувальним процесом. Без контролю над розвитком фізичних якостей тренеру неможливо корегувати тренувальні плани
Мігель, Л. Й. Оцінювання силових якостей та якостей витривалості в багаторічній підготовці весляра-академіста / Л. Й. Мігель, О. А. Мігель, І. М. Смірнова // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2010. – Вип. 3. – С. 23–24.
Keywords: контрольні тести; фізичні якості; керування тренувальним процесом; tests of controls; physical qualities; training process control