Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Автоматичні системи керування тепловими енергетичними системами" - Бугрім, Леонід Іванович; Білюк, Іван Сергійович (My University, 2010)
Описано методику дослідження систем автоматичного регулювання теплоенергетичних об'єктів та їх елементів з використанням ПЕОМ та пакета програм MATLAB. Наведено будову, принцип дії та математичний опис елементів і систем. Призначено для студентів Машинобудівного інституту спеціальностей 8.090509 "Суднові енергетичні установки та устаткування", 8.090510 "Теплоенергетика".
Бугрім, Л. І. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Автоматичні системи керування тепловими енергетичними системами" [Електронний ресурс]. У 2 ч. Ч. 1 / Л. І. Бугрім, І. С. Білюк. - Електрон. дан. - Миколаїв : НУК, 2010. - 1 електрон. оптич. диск (DVD-ROM). - Назва з етикетки диска.
Keywords: методичні вказівки; автоматичні системи керування; теплові енергетичні системи; автоматика; системи автоматичного регулювання; теплоенергетичні об'єкти