Соціально-економічний аналіз малого бізнесу в Миколаївському регіоні - Гавриленко, Н. В.; Gavrylenk, N. V. (My University, 2008)
У статті проаналізовано становлення і розвиток підприємствмалого бізнесу в Миколаївському регіоні, визначено перспективи його розширення; досліджено вплив нормативно-правового забезпечення на розвиток джерел фінансування, виявлено вплив регіональної політики на формування дрібного та середнього бізнесу в Миколаївській області, спрогнозовано перспективи розширення малого бізнесу у регіоні.
Гавриленко, Н. В. Соціально-економічний аналіз малого бізнесу в Миколаївському регіоні = Socio-economic analysis of small business in Mykolaiiv region / Н. В. Гавриленко // Актуальні проблеми економіки. – Київ : ВНЗ "Національна академія управління", 2008. – № 2(80). – С. 148–155.
Keywords: малий бізнес; мале підприємство; демографічна ситуація; безробіття; рівень життя; інфраструктурні переваги регіону; small business; small enterprise; demographic situation; unemployment; standards ofliving; infrastructural advantages ofa region