Суб’єкти відповідальності за шкоду спричинену малолітньою і неповнолітньою особою - Достдар Р. М.; Тарасенко О. О.; Dostdar R.; Tarasenko О. (My University, 2024)
У тезах розглядаються питання деліктної відповідальності за шкоду, спричинену малолітніми чи неповнолітніми особами. Проаналізовані підстави та суб’єкти відповідальності. Звертається увага на відмінності відповідальності за шкоду, спричинену малолітніми від відповідальності за шкоду, спричинену неповнолітніми.
Ubjects Liable For Damage Caused By A Minor Person
Достдар, Р. М. Суб’єкти відповідальності за шкоду спричинену малолітньою і неповнолітньою особою = Ubjects Liable For Damage Caused By A Minor Person / Р. М. Достдар, О. Тарасенко // Матеріали ХV міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2024. – С. 848–851.
Keywords: делікт; відповідальність; діти; малолітні особи; неповнолітні особи; tort; liability; children; minors