Реконструкція котельні тепловою потужністю 2 МВт столярного підприємства з дослідженням системи очищення води - Мешенко Олександр Святославович (My University, 2025)
В кваліфікаційній роботі виконаний проєкт реконструкції котельні тепловою потужністю 2 МВт столярного підприємства з дослідженням системи очищення води. Розроблені системи водяного опалення та вентиляції для котельні підприємства. Підібраний котел CH 600 «COMPACT», якій працює на відходах деревини. Виконані розрахунки: тепловий і аеродинамічний розрахунок котельні з котлом CH 600 «COMPACT»; натрій-катіонітних фільтрів; димової труби. Визначений склад забруднень стоків від регенерації катіонних фільтрів, вибране основне й допоміжне устаткування котельні. Розраховані вентиляційна та опалювальна системи котельні. Проведено дослідження систем хімічного очищення води. Розроблена система хімічного очищення води, виконаний розрахунок натрій-катіонітних фільтрів.
Reconstruction of a boiler house with a thermal capacity of 2 MW of a carpentry enterprise with research into the water purification system
Мешенко, О. С. Реконструкція котельні тепловою потужністю 2 МВт столярного підприємства з дослідженням системи очищення води : магістерська робота : спец. 144 "Теплоенергетика" / О. С. Мешенко ; наук. кер. Д. В. Коновалов. – Миколаїв : НУК, 2025. – 100 с.
Keywords: опалення; вентиляція; теплоносій; котел; heating; ventilation; coolant; boiler; 144 "Теплоенергетика"