Сучасні тенденції та перспективи розвитку проектного менеджменту в спорті - Савіна Оксана; Кувалдіна Ольга; Savina Oksana; Kuvaldina Olga (My University, 2021)
Фізична культура і спорт активно впливають на розвиток здорового суспільства і нині переживають глибокі кількісні, структурні та якісні перетворення. Вони зумовлені насамперед новими соціально-економічними, демографічними та політичними умовами. Перехід до ринкових відносин породив у цій сфері нові виклики, які потребують вирішення. У статті розглянуто сучасні дослідження та підходи до управління спортивними проектами. Розкрито особливості спортивних проектів. Відповідно до існуючих підходів проведено класифікацію спортивних проектів. Визначено ключових стейкхолдерів спортивних проектів.
Current trends and prospects of project management in sports
Савіна, О. Сучасні тенденції та перспективи розвитку проектного менеджменту в спорті = Current trends and prospects of project management in sports / О. Савіна, О. Кувалдіна // Управлінські та соціально-економічні системи: науково-практичні аспекти сталого розвитку = Administrative end socio-economic systems: scientific end practical aspects of sustainable development : мonograph / ed. by M. Ohhienko, T. Pokusa. – Opole : The Academy of Management and Administration in Opole, 2021. – P. 272–281.
Keywords: фізична культура і спорт; дослідження; спортивні проекти; стейкхолдери; physical culture and sports; research; sports projects; stakeholders