Апаратно-програмний комплекс моделювання мікропроцесорних систем керування електророзрядними технологіями - Блінцов, В. С.; Діордійчук, В. В.; Козирєв, С. С. (My University, 2010)
Розроблено апаратні й програмні засоби для моделювання та тестування мікропроцесорних систем керування електророзрядними технологіями з метою забезпечення надійності підтримки необхідних технологічних режимів. = The hardware and software tools were developed for modeling and testing of micropocessor-based electric-discharge technologies control systems. The developed tools provide stable maintenance of required technological modes.
Блінцов, В. С. Апаратно-програмний комплекс моделювання мікропроцесорних систем керування електророзрядними технологіями / В. С. Блінцов, В. В. Діордійчук, С. С. Козирєв // Вісн. НУК. – Миколаїв, 2010. – № 3. – Режим доступу : http://evn.nuos.edu.ua/article/view/24894/22361.
Keywords: електророзрядні технології; технологічні режими; мікропроцесорна система керування; апаратні та програмні засоби; моделювання; тестування; electrodischarge technologies; processing methods; microprocessor-based control systems; hardware and software tools; modeling; testing