Управління ризиками в екологічних проєктах - Мисько О. Ю.; Mysko Oleh (My University, 2025)
Мисько О. Ю. Управління ризиками в екологічних проєктах. Кваліфікаційна робота зі спеціальності 101 «Екологія», освітньої програми «Управління екологічними проєктами». Миколаїв: НУК ім. адм. Макарова. 2025. 102 с. Кваліфікаційна робота присвячена управлінню ризиками в екологічних проєктах. Ефективність управління проєктом багато в чому залежить від ступеня ефективності ризик-менеджменту проєкту та можливості проєктного управління нівелювати можливі ризикові ситуації. Для цього важливо максимально оперативно виявляти та оцінювати ризики проєкту. Тому на всіх стадіях проєкту важливо проводити оцінку проєктних ризиків. Актуальність цієї проблеми зумовила вибір теми магістерської роботи. У роботі розглянуто основні теоретико-методичні питання управління проєктними ризиками, тенденції в галузі теорії та практики оцінки проєктних ризиків. Проаналізовані існуючі експертно-аналітичні підходи до оцінки ризиків проєкту. Розроблена методика оцінки проєктних ризиків з урахуванням особливостей проєктного управління та запропоновані шляхи її подальшого вдосконалення.
Risk management in environmental projects
Мисько, О. Ю. Управління ризиками в екологічних проєктах = Risk management in environmental projects : магістерська робота ; спец. 101 "Екологія" / О. Ю. Мисько ; наук. кер. Лб. С. Чернова. – Миколаїв : НУК, 2025. – 101 с.
Keywords: оцінка екологічних ризиків; стратегічна екологічна оцінка; стійкий розвиток; екологічне страхування; управління ризиком; екологічний ризик.; environmental risk assessment; strategic environmental assessment; sustainable development; environmental insurance; risk management; environmental risk.; екологічна безпека; environmental safety; 101 "Екологія"