Методичні вказівки до виконання контрольних і самостійних робіт з курсу "Економіка та організація інноваційної діяльності" - Терьошкіна, Наталія Євгенівна (My University, 2009)
Методичні вказівки містять теоретичні та практичні завдання з питань розробки стратегії інноваційної діяльності, формування інноваційного продукту та управління процесом створення інновацій, аналізу попиту на інновації та ринкові форми їх реалізації, особливостей фінансування інноваційної діяльності підприємств та визначення її ефективності. Призначені для бакалаврів заочної форми навчання інженерного факультету спеціальності 6.030504 "Економіка підприємства", а також для студентів інших спеціальностей, викладачів вищих навчальних закладів і фахівців.
Терьошкіна, Н. Є. Методичні вказівки до виконання контрольних і самостійних робіт з курсу "Економіка та організація інноваційної діяльності" / Н. Є. Терьошкіна. - Миколаїв : НУК, 2009. - 24 с. + ел. копія.
Keywords: методичні вказівки; економіка; інноваційна діяльність; інноваційний продукт; інновації