Бухгалтерський і податковий облік офісних витрат (на матеріалах ТОВ "Екологічні системи 2017") - Алетенко Наталія Сергіївна (My University, 2023)
Значущість проблеми бухгалтерського і податкового обліку офісних витрат, дискусійність та недостатня розробленість у теоретичному та методичному планах питань осмислення природи та сутності офісних витрат, розробки облікових механізмів, що дозволяють встановити максимально можливий контроль за рівнем та ефективністю невиробничих витрат, а також підвищити аналітичність одержуваної інформації для різних користувачів визначають актуальність теми даної кваліфікаційної роботи. Предметом дослідження кваліфікаційної роботи є сукупність теоретичних, методичних та організаційних аспектів офісних витрат на обраному підприємстві. Дана кваліфікаційна робота бакалавра складається з трьох самостійних розділів. В першому розділі розкриті історичні аспекти офісних витрат, їх розвиток, концепції, а також теоретичні нюанси бухгалтерського і податкового обліку офісних витрат, розкрито розвиток поглядів про даний предмет дослідження в процесі розвитку світової економічної думки. Другий розділ присвячений висвітленню фінансового стану да особливостей господарської діяльності ТОВ "Екологічні системи 2017". Третій розділ приділений розкриттю деталей бухгалтерського та податкового обліку офісних витрат на ТОВ ТОВ "Екологічні системи 2017" . Результати проведеного дослідження обговорені та апробовані шляхом участі у науково-практичній конференції на участь у ХІІ Глухівських наукових читаннях-2022 в м. Глухів.
Алетенко, Н. С. Бухгалтерський і податковий облік офісних витрат (на матеріалах ТОВ "Екологічні системи 2017") : бакалаврська робота ; спец. 071 "Облік і оподаткування" / Н. С. Алетенко ; наук. кер. Н. В. Гавриленко. – Первомайськ : ПННІ НУК, 2023. – 60 с.
Keywords: бухгалтерський облік; податковий облік; офісні витрати; собівартість; невиробничі витрати; 071 "Облік і оподаткування"