Блінцов Володимир Степанович - Панченко, Тетяна Степанівна; Корольова, Тетяна Денисівна (My University, 2002)
Біобібліографічний покажчик присвячується 100-річчю кораблебудівної освіти в Україні та 30-річчю науково-педагогічной діяльності доктора технічних наук, декана електротехнічного факультету Українського державного морського технічного університету ім. адмірала Макарова Володимира Степановича Блінцова.
Блінцов Володимир Степанович: Біобібліографічний покажчик / Уклад.: Т.С. Панченко, Т.Д. Корольова. – Миколаїв: УДМТУ, 2002. – 28 с.
Keywords: біобібліографічний покажчик; наукові праці; Блінцов Володимир Степанович; електрообладнання суден; УДМТУ-НУК