Друге дихання утилізації вторинної теплоти малообертових дизелів - Шостак В. П.; Личко Б. М. (My University, 2023)
Аналізується ситуація, що склалася протягом минулого століття і на початку поточного у царині використання вторинної теплоти на транспортних дизельних суднах шляхом її глибокої утилізації.
Шостак, В. П. Друге дихання утилізації вторинної теплоти малообертових дизелів / В. П. Шостак, Б. М. Личко // Матеріали 14-ї міжнар. наук.-практ. конф. «Сучасні енергетичні установки на транспорті, технології та обладнання для їх обслуговування» (СЕУТТОО–2023). – Херсон, 2023. – С. 119–122.
Keywords: пропульсивна суднова установка; малообертовий двигун; утилізаційна парова турбіна; силова газова турбіна; поршнева парова машина; теплова схема; редуктор