Influence of weight fitness on physical development of different population groups: characteristics and needs - Molotylnikova V.S.; Voichun O. V. (SWorld & D.A. Tsenov Academy of Economics, Svishtov,Bulgaria, 2023)
Робота присвячена проблемі вивчення особливостей адаптаційних змін в організмі людей в умовах занять силовим фітнесом. Актуальність силового фітнесу для населення обумовлена незадовільним станом рівня здоров’я населення України. Розвиток сучасної цивілізації супроводжується дією різноманітних факторів соціально-економічного, політичного, особистого характеру, що викликають великі психічні навантаження і негативно впливають на стан здоров’я людини. Для збереження і зміцнення здоров’я потрібно цілеспрямовано працювати над собою. Досвід фізкультурно-оздоровчої роботи з населенням показує, що найбільш популярним є заняття силовим фітнесом
Вплив силового фітнесу на фізичний розвиток різних груп населення: особливості та потреби
Vira Molotylnikova, Olena Voichun. Influence of weight fitness on physical development of different population groups: characteristics and needs = Вплив силового фітнесу на фізичний розвиток різних груп населення: особливості та потреби // International periodic scientific journal – Bulgaria. 2023. (November). Issue No22 Part 4. Pp. 82-87.
Keywords: адаптаційні зміни; силовий фітнес; функціональні можливості; тренувальні навантаження