Головні тренди розвитку навчального процесу у вищій освіті - Патлайчук, О. В.; Patlaichuk, О. V. (My University, 2022)
Анотація. Розглянуті основні тренди розвитку навчального процесу у вищій освіті. Проаналізовані такі тенденції, як впровадження системи штучного інтелекту, цифровізація, дистанційне навчання, використання смартфонів у навчальному процесі, використання медіа середовищ, візуалізація, використання елементів едьютейнменту, імерсивне навчання
Патлайчук, О. В. Головні тренди розвитку навчального процесу у вищій освіті / О. В. Патлайчук // Матеріали ХIII Міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці" : 27–28 жовт. 2022 р. – Миколаїв : Вид. Торубара В. В., 2022. – С. 483–486.
Keywords: вища освіта; цифровізація; дистанційне навчання; візуалізація; медіа середовище; едьютейнмент; імерсивне навчання; higher education; digitization; distance learning; visualization; media environment; edutainment; immersive learning