Проектування конструктивного мідель-шпангоута навалочних суден - Матвєєв, В’ячеслав Григорович; Шарун, Григорій Васильович (My University, 2004)
Наведено методичні рекомендації щодо виконання курсового проекту, які виходять з основних вимог Правил класифікації та побудови морських суден Російського морського Регістру судноплавства (том 1) 1999 р. і Правил класифікації та побудови морських суден Регістру судноплавства України (том 1) 2002 р. до проектування конструктивних мідель-шпангоутів суховантажних суден. Подано довідкові відомості, які необхідні для проектування конструкцій суден цього типу. Вказівки можуть використовуватись студентами, які навчаються за спеціальністю 8.100201 "Кораблі та океанотехніка", для дипломного проектування навалочних суден.
Матвєєв, В. Г. Проектування конструктивного мідель-шпангоута навалочних суден : метод. вказівки / В. Г. Матвєєв, Г. В. Шарун. - Миколаїв : НУК, 2004. - 68 с.
Keywords: конструктивний мідель-шпангоут; навалочні судна; методичні вказівки; проектування суден; конструкція корпусу корабля; суховантажні судна