Зарубіжний досвід державного контролю за додержанням законодавства на транспорті та можливості його використання в Україні - Дубинський, О. Ю.; Дубинский, О. Ю.; Dubynskyi, O. Yu. (My University, 2018)
Дубинський О. Ю. Зарубіжний досвід державного контролю за додержанням законодавства на транспорті та можливості його використання в Україні. – Стаття. У статті обґрунтовано актуальність вивчення й переймання зарубіжного досвіду державного контролю за додержанням законодавства на транспорті з акцентом на досвід країн Європейського Союзу. Проаналізовано та узагальнено основні можливості використання в Україні зарубіжного досвіду з державного контролю за додержанням законодавства на транспорті.
Дубинський, О. Ю. Зарубіжний досвід державного контролю за додержанням законодавства на транспорті та можливості його використання в Україні = Foreign experience of state control over observance of the legislation on transport and possibilities of its use in Ukraine / О. Ю. Дубинський // Прикарпат. юридичний вісн. – Одеса, 2018. – Вип. 4 (25), т. 2. – С. 63–67.
Keywords: транспорт; зарубіжний досвід; додержання законодавства; державний контроль; можливості використання; Європейський Союз; транспорт; зарубежный опыт; соблюдение законодательства; государственный контроль; возможности использования; Европейский Союз; transport; foreign experience; compliance with legislation; state control; possibilities of use; European Union