Розрахунок викидів шкідливих речовин в атмосферу - Рижков, Сергій Сергійович; Харитонов, Юрій Миколайович; Благодатний, Володимир Валентинович (My University, 2002)
Описано методики розрахунку викидів шкідливих речовин в основних видах виробництв, при згоранні палива та зберіганні нафтопродуктів. Наведено приклади визначення кількості забруднень, що потрапляють в атмосферу при роботі технологічного обладнання. Рекомендується для курсового і дипломного проектування студентів зі спеціальності "Екологія і охорона навколишнього середовища".
Рижков, С. С. Розрахунок викидів шкідливих речовин в атмосферу : метод. вказівки / С. С. Рижков, Ю. М. Харитонов, В. В. Благодатний. - Миколаїв : УДМТУ, 2002. - 44 с. + ел. копія.
Keywords: розрахунок викидів; викиди шкідливих речовин; атмосфера; забруднення; методичні вказівки