Формування іміджу кафедри журналістики, реклами та PR-технологій НУК імені адмірала Макарова в науковому та освітньому середовищі - Соловйова М. В.; Soloviova M. V. (НУК, 2024)
У кваліфікаційній роботі здійснено дослідження процесу формування іміджу кафедри журналістики, реклами та PR-технологій Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова в науковому та освітньому середовищі. Робота охоплює теоретичні та практичні аспекти створення позитивного іміджу наукових установ, а також роль сучасних медіа у підтримці цього іміджу. Перший розділ роботи містить теоретичні основи дослідження іміджу наукової установи, включаючи основні концепції іміджу, вплив цього іміджу на освітньо-науковий процес, а також використання нових медіа для підтримки іміджу. У цьому розділі також аналізуються чинники, що впливають на формування іміджу в контексті вищої освіти та науки. Другий розділ присвячений розробці стратегії формування позитивного іміджу кафедри журналістики, реклами та PR-технологій. Описано основні аспекти стратегічного підходу до створення іміджу кафедри, методи подолання слабких сторін іміджу, а також впровадження інноваційних методів комунікації для підтримки іміджу кафедри серед студентів, науковців та широкої аудиторії.
Formation of the Image of the Department of Journalism, Advertising and PR-Technologies of the Admiral Makarov National University of Science and Technology in the Scientific and Educational Environment
Соловйова, М. В. Формування іміджу кафедри журналістики, реклами та PR-технологій НУК імені адмірала Макарова в науковому та освітньому середовищі = Formation of the Image of the Department of Journalism, Advertising and PR-Technologies of the Admiral Makarov National University of Science and Technology in the Scientific and Educational Environment : бакалаврська робота ; спец. 061 ''Журналістика'' / М. В. Соловйова ; наук. кер. О. С. Філатова. – Миколаїв : НУК, 2024. – 47 с.
Keywords: імідж; наукова установа; кафедра журналістики; PR-технології; медіа; 061 ''Журналістика''; image; academic institution; journalism department; PR-technologies; media