Особливості державного контролю за додержанням законодавства на промисловому транспорті в сучасних умовах - Дубинський, О. Ю. (My University, 2018)
У статті з’ясовано, що зі зростанням виробничих потужностей об’єктивно збільшуються потреби в промисловому транспорті, сучасний стан додержання законодавства на якому зумовлює доцільність здійснення своєчасного державного контролю. На підставі узагальнення та аналізу нормативно-правової бази, яка регламентує досліджувану сферу правовідносин, визначено основні особливості державного контролю за додержанням законодавства на промисловому транспорті.
Дубинський, О. Ю. Особливості державного контролю за додержанням законодавства на промисловому транспорті в сучасних умовах / О. Ю. Дубинський // Наук. вісн. публічного та приватного права. – Київ, 2018. – Вип. 6, т. 1. – С. 263–268.
Keywords: державний контроль; додержання законодавства; промисловий транспорт; промисловий залізничний транспорт; государственный контроль; соблюдение законодательства; промышленный транспорт; промышленный железнодорожный транспорт; state control; observance of legislation; industrial transport; industrial railway transport