Засоби зв’язності тексту - Сищенко, Ю. А.; Syschenko, Y. A (My University, 2011)
Автор аналізує засоби зв'язності тексту з метою визначити відмінність між різними інструментами, що поєднують частини висловлювання в єдине ціле
The means of the text coherence
Сищенко, Ю. А. Засоби зв’язності тексту / Ю. А. Сищенко // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2011. – Вип. 4. – С. 46–48.
Keywords: когезія; когерентність; системний аналіз; зв'язність тексту; понадфразові єдності; cohesion; coherence; coherence of a text; the systems analysis; superphrase unities