Вирішення задачі синтезу суден для обслуговування вітроенергетичних установок - Бондаренко, О. В.; Бойко, А. П.; Хізніченко, Ю. Р. (My University, 2013)
Розроблена математична модель катамарану для доставки ремонтних бригад на вітроенергетичні установки.
Бондаренко, О. В. Вирішення задачі синтезу суден для обслуговування вітроенергетичних установок / О. В. Бондаренко, А. П. Бойко, Ю. Р. Хізніченко // Матеріали Всеукр. наук.-техн. конф. з міжнар. участю "Сучасні технології проектування, побудови, експлуатації і ремонту суден, морських технічних засобів і інженерних споруд". - Миколаїв : НУК, 2013.
Keywords: альтернативні джерела енергії; шельфові вітроенергетичні парки; проектні характеристики судна; проектування; математична модель