Determination of the analytical expression for the probability density of time delays in the network - Ivanovskyi Sviatoslav Anatoliiovych; Ushkarenko Oleksandr Olehovych (LLC SPC "InterConf", 2024)
В роботі на основі експериментальних даних визначено закон розподілу часових затримок передавання даних у мережі та отримати аналітичний вираз, що описує емпіричну щільність ймовірності. Отримані результати можуть бути використані для побудови моделей систем дистанційного керування, які враховують вплив реальних затримок, що виникають у контурі керування. Розглянутий підхід дозволяє ефективно вирішувати проблеми, пов'язані з невеликими затримками в Інтернеті, які можуть вплинути на роботу систем керування електронним обладнанням.
Ivanovskyi, S. A. Determination of the analytical expression for the probability density of time delays in the network / S. A. Ivanovskyi, O. O. Ushkarenko // Proceedings of the 4 th Intern. Scientific and Practical Conf. "Recent Advances in Global Science". – Vilnius : Vaiga, 2024. – № 199. – P. 477–479.
Keywords: часові затримки; система керування; регулятор; густина ймовірності