Блогінг в мистецькому комунікаційному просторі - Нечаєнко Нікіта Григорович (My University, 2025)
У роботі досліджується блогінг як гібридний жанр мистецької комунікації, що поєднує художньо-естетичний контент із онлайн-діалогом. Показано, що блоги, як явище мережевої культури, здатні формувати громадську думку та розширювати традиційні шляхи взаємодії митця з аудиторією в умовах цифровізації. Результати свідчать про значущість блогінгу для просування творчих ідей і побудови культурної спільноти.
Нечаєнко, Н. Г. Блогінг в мистецькому комунікаційному просторі : бакалаврська робота ; спец. 061 ''Журналістика'' / Н. Г. Нечаєнко ; наук. кер. О. С. Спанатій. – Миколаїв : НУК, 2025. – 67 с.
Keywords: блогінг; мистецтво; соціальні медіа; аудиторія; культурна комунікація; 061 ''Журналістика''; blogging; art; social media; audience; cultural communication