Аналіз конкурентного середовища в інтернет-маркетингу: методи та інструменти - Русаков Михайло Денисович (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота присвячена аналізу конкурентного середовища українського видавництва «Видавництво Старого Лева» в умовах цифрової трансформації та зростання ролі інтернет-маркетингу. У першому розділі розглянуто теоретичні засади вивчення конкурентного середовища, ключові поняття конкуренції. У другому розділі здійснено комплексний аналіз сучасних методів дослідження конкурентного середовища, зокрема моделей SWOT, PEST і п’яти сил Портера, а також цифрових інструментів. У третьому розділі проведено практичне дослідження конкурентного середовища ТОВ «Видавництво Старого Лева», охарактеризовано ринкову позицію видавництва, проаналізовано сильні та слабкі сторони, загрози й можливості.
Русаков, М. Д. Аналіз конкурентного середовища в інтернет-маркетингу: методи та інструменти : бакалаврська робота ; спец. 061 ''Журналістика'' / М. Д. Русаков ; наук. кер. С. В. Гузенко. – Миколаїв : НУК, 2025. – 71 с.
Keywords: конкурентне середовище; стратегія; інтернет-маркетинг; SWOT-аналіз; видавництво Старого Лева; 061 ''Журналістика''; competitive environment; strategy; Internet marketing; SWOT analysis; Staryi Lev Publishing House