Методичні вказівки до виконання лабораторних та практичних робіт за темою "Захист населення у надзвичайних ситуаціях. Індивідуальні та колективні засоби захисту" - Ізотов, В. І.; Мармазинський, О. А.; Штейн, П. В. (My University, 2009)
Методичні вказівки є організаційно-методичним документом, що визначає порядок та методику виконання лабораторних та практичних робіт за темою: "Захист населення у надзвичайних ситуаціях. Індивідуальні та колективні засоби захисту". Методичні вказівки призначені для студентів всіх спеціальностей та форм навчання університету, які вивчають дисципліни "Безпека життєдіяльності" та "Цивільна оборона".
Ізотов, В. І. Методичні вказівки до виконання лабораторних та практичних робіт за темою "Захист населення у надзвичайних ситуаціях. Індивідуальні та колективні засоби захисту" / В. І. Ізотов, О. А. Мармазинський, П. В. Штейн ; НУК ім. адмірала Макарова. – Миколаїв : НУК, 2009. – 48 с. + електрон. копія.
Keywords: надзвичайна ситуація; заходи захисту; медичні засоби; потенційно небезпечний об'єкт; засоби індивідуального захисту; бойові отруйні речовини