Фізичні вправи в спеціальних медичних групах - Богуш, В. Л.; Гетьманцев, С. В.; Резніченко, О. І.; Bogush, V. L.; Getmantsev, S. V.; Reznichenko, O. I. (My University, 2009)
Заняття фізичною культурою повинні бути дозованими і відповідати медичним показанням, тому о в спеціальних медичних групах учні мають різну фізичну підготовку і стан здоров'я
Богуш, В. Л. Фізичні вправи в спеціальних медичних групах / В. Л. Богуш, С. В. Гетманцев, О. І. Резніченко // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2009. – Вип. 2. – С. 246–250.
Keywords: фізичні вправи; дозоване навантаження; physical exercises; loading is dosed