Розвиток фізичних якостей в учнів початкових класів закладів загальної середньої освіти за допомогою специфічних засобів - Лелека Віталій Миколайович; Короїд Вадим (My University, 2024)
У тезах визначено, що розвиток фізичних якостей сприяє поліпшенню фізичної форми та підготовленості, що, в свою чергу, сприяє зміцненню здоров’я. Фізичні якості відрізняються від інших якостей людини тим, що виявляються лише при вирішенні рухових завдань через виконання рухових дій.
Розвиток фізичних якостей в учнів початкових класів закладів загальної середньої освіти за допомогою специфічних засобів / В.М. Лелека, В. Короїд // Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи. Подолання кризових ситуацій у науці та освіті. - 2024. - Т.17. - С. 97-99.
Keywords: Фізичні якості