Транспортна логістика - Крамаренко Ірина Сергіївна; Надточій Ірина Ігорівна; Маркова Євгенія Юхимівна (My University, 2024)
Наведено загальні відомості про дисципліну, зміст лекційних та практичних занять, методику розв’язання транспортних задач, а також список рекомендованої літератури. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання.
Крамаренко, І. С. Транспортна логістика : метод. вказівки до практичних занять для здобувачів вищої освіти освітнього рівня «бакалавр» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» зі спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Менеджмент транспортних систем і логістика» / І. С. Крамаренко, І. І. Надточій, Є. Ю. Маркова. – Миколаїв : НУК, 2024. – 25 с.
Keywords: транспортно-логістичні системи, транспортно-логістичні послуги, логістичні технології, логістичні посередники, транспортно-експедиційне обслуговування, організація транспортування, вантажі, вантажні перевезення, транспортні тарифи