Розробка та обгрунтування бізнес-плану створення нового підприємства у сфері електронної комерції (відкриття Інтернет-магазину шкіряних виробів) - Семенов Олександр Віталійович (My University, 2024)
У кваліфікаційній роботі проведено аналіз електронного ринку аксесуарів та виробів із натуральної шкіри. Обгрунтовано бізнес-ідеї і організаційно-правові форми підприємства. Розроблено бізнес-план щодо створення нового підприємства у сфері послуг (інтернет – магазину виробів із натуральної шкіри).
Семенов, О. В. Розробка та обгрунтування бізнес-плану створення нового підприємства у сфері електронної комерції (відкриття Інтернет-магазину шкіряних виробів) : бакалаврська робота ; спец. 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" / О. В. Семенов ; наук. кер. В. І. Комишник. – Миколаїв : НУК, 2024. – 123 с.
Keywords: Підприємство; виробництво; планування; рекламна діяльність; конкуренція; послуги; диджитал; просування; інтернет; соціальні мережі; рекламна агенція; аналіз ринку; цільова аудиторія; підписники; 076 "Підприємництво; торгівля та біржова діяльність"; Enterprise; production; planning; advertising; competition; services; digital; promotion; Internet; social networks; advertising agency; market analysis; target audience; followers