Методичні вказівки до виконання самостійних робіт із дисципліни "Основи екології та екологічна етика" - Ремешевська, І. В.; Гурець, Н. В.; Грушина, О. Г. (My University, 2019)
Дані вказівки складено відповідно до навчальної програми з дисципліни "Основи екології та екологічна етика". Призначено для студентів денної та заочної форм навчання.
Ремешевська, І. В. Методичні вказівки до виконання самостійних робіт із дисципліни "Основи екології та екологічна етика" / І. В. Ремешевська, Н. В. Гурець, О. Г. Грушина. – Миколаїв : НУК, 2019. – 92 с.
Keywords: основи екології; екологічна етика