Розвиток вищої освіти України в контексті євроінтеграції - Білик, Т. Ю.; Трибулькевич, К. Г. (My University, 2018)
У статті здійснено аналіз проблеми сучасної вищої освіти в Україні в контексті європейських інтеграційних процесів. Обгрунтовано основні засади використання міжнародного досвіду в українських ВНЗ та розглянуто принципи державної політики щодо вищої освіти в Україні.
Білик, Т. Ю. Розвиток вищої освіти України в контексті євроінтеграції / Т. Г. Білик, К. Г. Трибулькевич // Матеріали Всеукр. студент. наук.-практ. конф. "Проблеми соціально-гуманітарних наук", 7 груд. 2017 р. – Одеса : Купрієнко СВ, 2018. – С. 12–16.
Keywords: освіта; європейська інтеграція; система вищої освіти; країна; розвиток